POSTAVANick: GarrethClass: HunterPVE Main spec: MarksmanshipGS v main specu: 5900+-PVE Off spec: muj off spec je pvp GS v off specu: taktez okolo 5900-+Profesie: Skinning + LeatherworkingDPS/HPS/UNBUFFED HP: 7,5k +- (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide)
Zdroj infa o svojej classe: wowhead, wowwiki ,youtube(da se tam tez najit neco zajimaveho) a od hracu napriklad teex a treba i edwynnLink na Armory: momentalne nefunkcniALTI:Nick: ViktoryClass a spec: Warrior/ProtectionPROGRESS: Naxx10man:Naxx25man:ULD10man:ULD25man:ToC10man:5/5ToC25man:5/5ToGC10man:5/5ToGC25man:5/5ICC10man:6/12ICC25man:6/12dodatek k icc progresu prestal jsem hrat je to priblzne 3/4 roku neceleho,a to tu na anthorii byla zatim jen plaguequarter otevrena rad by jsem to dal na tech nynejsich 10/12
INFO O TEBE:Vek:22Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?:Rad by jsem zacal tim ze hru wow znam priblizne 4 roky a to od meho byvaleho spoluzaka.Chvili trvalo nez jsem zacal hrat i ja sam, jelokoz to neni tak dlouho takze ery ja wow classic a tbc jsem osobne nezazil zacal jsem hrat az od WOTLK to znamena ze hraji wowko priblizne 3 roky s mensima prestavkama.Požívaš TeamSpeak a mikrofón? Deadly Boss Mods?
Ano pouzivam ,mikrofon samozrejme mam, dbm taktez.Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu):
Never Again:to byla moje prvni guilda a te bude patrit to wow srdicko potom co se tam vsechno stalo nekteri vedi jini ne je to na delsi povidani mi bylo dost lito jak to celkove dopadlo a kdo me zna ten vi ze jsem se to este s par dalsima lidma snazil udrzet ale jaksi se to nepovedlo coz me potom dost mrzelo a tim zacala nova era wowka ( prestalo me to bavit nemel sem chut hrat naproste rozcarovani z chovani nekterych lidi)
Mortalis Spiritum: to byla snaha urcitych jedincu zachovat partu co vznikla v never again nebo aspon ja jsem to tak bral a vnimal, jelikoz moje nadseni z wowka byl na bodu mrazu tak to dopadlo jak to dopadlo guilda se rozpadla
Cosmetic Wipes: to byl muj posledni impulz o to vzkrisit v sobe jiskru a nadeji z hrani wow to se jaksi nepovedlo a ja jsem se na delsi dobu odmlcelPoznáš niekoho od nás? Ano znam pomerne hodne lidi tezke je vsechny vyjmenovat ale urcite zminim talby cali wrahounek aj na mastiflintu nesmim zapomenout taky jsme spolu par slov prohodili, a pokud jsem na nekoho zapomel a nezminil coz urcite ano tak se i dopredu omlouvamPrečo práve GoE? Pro me osobne je to spis otazka proc prave wow, aby jsem to podal srozumitelne to znamena ze ja jsem tymovy hrac nerad hraju neco solo , tudiz pro me tato otazka znamena najit nejakou communitu ve ktere by me prijali a ve ktere by jsem se citil dobre ppro me znamena vic communita hracu a lidi okolo me nez hra samotna.Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick):kontakt jsem hledat nemusel ale aby jsem rekl pravdu tak talby mi musel poslat link na forum Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps):takze ja osobne myslim ze velmi dobre jelikoz na highest details mivam okolo 50 fps/25man raid.Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Pondelok: Utorok:Streda:Štvrtok:Nedeľa:Takze tu by jsem rad dopredu rekl ze opravdu nevim kdy clovek bude mit cas ale jelikoz jsem vycetl ze raidy se chodi hlavne utery/streda tak by to pro me nemel byt problem udelat si na to cas.
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?Pokud by kdokoliv cokoliv potreboval upresnit staci se zeptat tu nebo ingame. Verim ze to pro me dobre dopadne a pomuzu guilde za vetsi slavou =).