POSTAVANick: Mejpoo
Class: Dk
PVE Main spec: takto bude to zniet cudno ale ja nemam main spec mam moznost chodit aj dmg aj tank obydva speci mam s vysokym gs
GS v main specu:hmm ja osobne teto addony neuznavam nemam to ale n a armory my ukazuje ze mam v tanku 6000 a dake drobne a v dmg frost mam 6000+v unholy mam 5966gs.
Profesie: mam JWC a mining.
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide)
tak to je rvozne dummy je nnieco ine ako boss ale tak na dummy podla toho ako to krituje tak aj 10+- v raide sa tak pohybujem tiez nad 10k neni to nic moc ale posnazim sa.
Zdroj infa o svojej classe: tak ja som v dvoch guilda robil CL dk cize daco o tom DK-ckovani viem ale inac sa radim s dvoma DK na servery konzultujem s hracom menom anilihator a kamarat co nehra na anthorke .
Link na Armory: http://anthoria.wowarmory.sk/#mejpoo,characterALTI: ludia mam cca 13x80 5800gs+ napisme iba jedneho toho co hravam najcastejsie
Nick: Mathev
Class a spec: Paladin tank/dmg mam aj holy eq ale slaby.
PROGRESS: Naxx10man:tak naxx mam odprogresovany uplne cely ale iba 60 lvl este na vanile cca 5rokov do zadu inac na anthorke iba weekli
Naxx25man: nechodim
ULD10man:prisel som na anthorku ked bola toc sezona
ULD25man:nebol som .
ToC10man:5/5
ToC25man:5/5
ToGC10man:Insanity
ToGC25man:4/5 zatial bo lfg sa dalej nevedelo dostat a s guildou to n ebolo mozne
ICC10man:9/11
ICC25man:6/11s byvalou guildou to nebolo mozne pretoze aj po pol roku prichadzali otazky ze to co mam za debuff na rotface takze tak ....
INFO O TEBE:Vek: mam 21 rokov.
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: hram od beta verziii este ked sa fireblasty kastili
a asi 3 roky za maga a teraz a rok za DK inac tak rvozne.
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods?ventrilo nepouzivam bude to zniet blbo ale n eviem si to nastavit
:D a tsko no to skvor zapinam nez idem na wow a DBM robil som raidl laedra takze ano ....
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu):Dark effect krasna guilda slusny progres na tu dobu bol som aj na zraze v CZ ale setko pekne musi raz zkoncit rozpad.
Nufici...no to je na dlho ale v skratke gum mal osobne problemy a leftol zanechal my GUMa guilda sa casom rozpadla... po case sa vratil stym ze to ide rozbehnut na novo ale preplo mu v hlave a pohadal som sa snim a kickol ma blizsie info /w me ...a teraz som bez guildy.
Poznáš niekoho od nás?poznam od vas par ludi s byvalich guild ako je Histerka,Mordamon a par dalsich a aby som nezabudol PVP legendu Awadk.
Prečo práve GoE?cel by som to uvas skusit preco ? a preco ne,cel by som si konecne zaraidovat bez 6hodinoveho progesu.
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick):hmm nedastal som od nikoho ale ja som kontaktoval hraca menom Awadk prekonzultoval som snim par veci.
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps):mam starsiu masinku pouzivam game booster tak 10 man 25+fps a na 25mane mavam vsade 20fps okrem marowgara tam ta hmla skareda robi lagy ale to asi hadam kazdemu inac je to all v pohode .... lagy som mal iba teraz co bola ta chyba s t-comom a anthorkou inac nemavam..
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):no ako to povedat ja som tak trosku no lifer ale som tak od 15:00 do dajme tomu aj dva dni v kuse hore cize my nevadai vecerne raidy...
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?no cel by som vam povedat aspon dakujem ze ste si si precitali moju prihlasku dakujem ........
gl and hf