POSTAVANick: Undid
Class: Warlock
PVE Main spec: Hybrid
GS v main specu: 5604
PVE Off spec: Demono
GS v off specu: 5604
DPS/HPS/UNBUFFED HP: v hybridovi 6100dps , v demono 8000 dps (s metamorfozou) --- Dummy v OG 10mil
Vždy dám na dummy iné - podľa toho jak procnu trinkety atd..
Zdroj infa o svojej classe: Kamoš mi veľmi veľa poradil čo sa týka pve locka..
Link na Armory:
http://anthoria.wowarmory.sk/#Undid,characterGlyphy: Hybrid - Glyph of Conflagrate, Glyph of Life tap (ked mi klesne spirit dam si Glyph of Incinerate), Glyph of Immolate
Demono - Glyph of Metamorphosis, Glyph of life tap, Glyph of Immolate
ALTI: Nick: Undidko 64 lvl
Class a spec: Blood DK
PROGRESSNaxx10man: clear
Naxx25man: clear
ULD10man: nebol som
ULD25man: nebol som
ToC10man: clear
ToC25man: clear
ToGC10man: 4/5
ToGC25man: 3/5
ICC10man: 7/8
ICC25man: 6/8
INFO O TEBE:Vek:18 rokov
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: Wow hrám nejaké +-4 roky z toho 1,5 roka som hral pvp locka a pve locka som začal až tu na anthorii
Okrem toho som hral skoro všetky classy väčšinou PvP ale aj pve.
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? áno mám všetko
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): PlanB: Prestáva ma baviť progressovať tých istých bossov už dlhú dobu + nikdy sa nekonajú dokončovačky. Navyše tam je dosť neaktívnych ľudí.. Ludia leavujú raidy a pod..
Poznáš niekoho od nás? Bloodysweet
Prečo práve GoE? Rád som chcel konečne kvalitne zaraidovať a myslím že GoE je tá pravá guilda
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Bloodysweet
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): Odkedy mám nový PC nemám s tým problém.
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Pondelok: 14:50 - 20:00
Utorok: 15:50 - 20:00
Streda: 15:50 - 20:00
Štvrtok: 15:50 - 20:00
Piatok: 14:35 - 05:00
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?Dúfam v kladnú odpoveď lebo by som si veľmi rád zaraidoval v kvalitnej PvE guilde akou je tá vaša